Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πιο «ειλικρινής» έμπορος ναρκωτικών: «Υπάρχει πολλή κοκαΐνη στο πορτμπαγκάζ»

Ο πιο «ειλικρινής» έμπορος ναρκωτικών: «Υπάρχει πολλή κοκαΐνη στο πορτμπαγκάζ»

Η απάντησή του στους αστυνομικούς ήταν αφοπλιστική. Ο έμπορος ναρκωτικών μετέφερε 19 κιλά κοκαΐνης.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο που οι αρχές στο Essex σταμάτησε τον 40χρονο Kieran Grant στον αυτοκινητόδρομο M11. Του ζήτησαν να σταματήσει επειδή το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Όταν τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και τον ανέκριναν στην άκρη του δρόμου, σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχε να ανησυχεί για πολλά περισσότερα. Είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του κοκαΐνη αξίας 2.000.000 λιρών.

Όταν τον ρώτησαν αν υπήρχε κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν, ο Kieran Grant έδωσε την πιο αφοπλιστική απάντηση. «Στο πορτγμπαγκάζ» απάντησε αμέσως νευρικά. Όταν τον ρώτησαν τι υπήρχε εκεί, αποκρίθηκε γρήγορα «ναρκωτικά».


«Υπάρχει κοκαΐνη. Πολλή κοκαΐνη» προσέθεσε. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν 19 τυλιγμένα μπλοκ με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 19 κιλών.

Κοκαΐνη 1,9 εκατομμυρίων λιρών

Η χονδρική αξία ήταν 665.000 λίρες και η εκτιμώμενη αξία πώλησης ανερχόταν στο 1,9 εκατομμύρια λίρες. Του πέρασαν αμέσως χειροπέδες και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών.

Παραδέχτηκε και τις δύο κατηγορίες στο δικαστήριο Chelmsford Magistrates στις 2 Απριλίου του 2022 και καταδικάστηκε στις 13 Ιανουαρίου στο Basildon Crown Court σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.

«Πρόκειται για μια σημαντική κατάσχεση ναρκωτικών που αναμφίβολα προορίζονταν για τους δρόμους του Essex» υπογράμμισε ο ερευνητής Leo Fordham.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τη ζημιά που προκάλεσαν τα ναρκωτικά τόσο σε όσους τα παίρνουν όσο και σε όσους εμπλέκονται στην προμήθειά τους. Σε αυτή την περίπτωση, η οδήγηση ενός ανασφάλιστου αυτοκινήτου αποδείχτηκε η καταστροφή του Grant και τώρα θα περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω από τα κάγκελα για τις πράξεις του».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024