Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ατάκες του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι ατάκες του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Τι είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ημίχρονο, πριν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς στην Τούμπα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος του βορρά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, «έπνιξε» τον αντίπαλο του και έφτασε δίκαια στη νίκη, την ώρα που οι πράσινοι ψάχνουν ανατροπή με δυο γκολ διαφορά στη Λεωφόρο σε μια βδομάδα από τώρα.

Στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 0-0 εκείνη την ώρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια να τους εμψυχώσει και να μπορέσουν στο δεύτερο μέρος του αγώνα να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα.

«Ακολουθήστε το πλάνο είμαστε μια ποιοτική ομάδα, αν κάνετε όσα δουλεύουμε θα κερδίσετε», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου προπονητή στους παίκτες του.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024