Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Βουλευτής ζούσε διπλή ζωή ως drag queen - Οι φωτογραφίες που τον «καίνε»

ΗΠΑ: Βουλευτής ζούσε διπλή ζωή ως drag queen – Οι φωτογραφίες που τον «καίνε»

Ποιος είναι στα αλήθεια ο Τζορτζ Σάντος;

Στο επίκεντρο των αμερικανικών Μέσων βρίσκεται ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Τζορτζ Σάντος, καθώς φέρεται να συμμετείχε πριν από 15 χρόνια σε διαγωνισμούς drag queen στη Βραζιλία ως «Κιτάρα». Παράλληλα, καταγγέλλεται ότι έκλεψε τα χρήματα εράνου για καρκινοπαθή σκύλο.

Χθες, εμφανίστηκαν φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν τον Σάντος να ζει το 2008 ως drag queen, πριν ασχοληθεί με την πολιτική και αρχίζει να εκφράζει της υπερσυντηρητικές θέσεις του. Πολλοί πλέον, αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι και ποιο είναι το παρελθόν του, ενώ κάποιοι ζητούν την παραίτησή του λόγω των ψεμάτων που έλεγε προεκλογικά για την καριέρα και τη ζωή του.

H 58χρονη drag queen «Εούλα Ρότσαρντ» ήταν αυτή που τον ξεσκέπασε. Ανέφερε, ότι ήταν φίλη του Σάντος, όταν εκείνος ζούσε στη Βραζιλία και ότι γνωρίστηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο. «Είχε φορέσει γυναικεία ρούχα, το 2005, στο Pride Parade στο Νιτερόι, ένα προάστιο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Τρία χρόνια αργότερα ο Σάντος διαγωνίστηκε σε καλλιστεία drag queen στο Ρίο», είπε.

Και πρόσθεσε: «ήταν 16 ή 17 χρονών ο Άντονι όταν τον γνώρισα. Ερχόταν σπίτι μου τις ώρες που η μαμά του έπαιζε μπίνγκο». Τη συμμετοχή του Σάντος στα καλλιστεία επιβεβαίωσε και δεύτερο πρόσωπο και σημείωσε ότι όνειρό του ήταν να αναδειχθεί «Μις Γκέι Ρίο ντε Τζανέιρο».

Μάλιστα, η «Εούλα Ρότσαρντ» έδωσε στη δημοσιότητα και κοινές τους φωτογραφίες από το 2008 στο Pride Parade του Νιτερόι.

«Ο Τζορτζ είχε εξαφανιστεί για λίγο διάστημα και μετά επέστρεψε ξανά στη Βραζιλία με πολλά χρήματα, περίπου την ίδια περίοδο που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Δεν εργάστηκε ποτέ επαγγελματικά ως drag queen. Δεν είχε ό,τι χρειάζεται για να είναι επαγγελματίας. Ο Τζορτζ δεν είχε την αίγλη γι’ αυτό», είπε επίσης.

Η ίδια τόνισε ότι  «έλεγε ψέματα για τα πάντα». Συνήθιζε να δημιουργεί ιστορίες, που συνήθως αφορούσαν τα χρήματα. Πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί η μαμά του ήταν καθαρίστρια. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι καθαρίστρια, αλλά αν ο μπαμπάς του ήταν πλούσιος, γιατί να είναι;».

Ο Σάντος πάντως αρνείται ότι έζησε ως drag queen και κάνει λόγο για «εξωφρενικούς ισχυρισμού» που επινόησαν τα Μέσα Ενημέρωσης. «Τα δημοσιεύματα ότι είμαι drag queen ή ότι «εμφανίστηκα» ως drag queen σε Pride Parade είναι ψευδής. Τα Μέσα συνεχίζουν να διατυπώνουν εξωφρενικούς ισχυρισμούς για τη ζωή μου, ενώ εγώ εργάζομαι για να φέρνω αποτελέσματα. Δεν θα με επηρεάσει αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet του.

Καταχράστηκε χρήματα εράνου

Την ίδια ώρα, ο Σάντος κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για να εγχειριστεί ο άρρωστος σκύλος του βετεράνου από το Νιου Τζέρσεϊ, Ριτς Όστχοφ.

Ο Όστχοφ είπε στο CNN ότι το 2015 το σκυλί του εμφάνισε όγκο και χρειαζόταν να χειρουργηθεί. Καθώς αναζητούσε βοήθεια έμαθε για τον Σάντος, που τότε συστηνόταν ως «Άντονι Ντεβόλντερ». Ο νυν βουλευτής οργάνωσε έναν διαδικτυακό έρανο για την εγχείρηση του ζώου και συγκέντρωσε 3.000 δολάρια, όμως χρησιμοποίησε διάφορες δικαιολογίες και δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα. Έξι μήνες μετά ο σκύλος πέθανε.

Σημειώνεται ότι κατά την προεκλογική εκστρατεία του ο Σάντος υποστήριζε ότι είχε πανεπιστημιακό πτυχίο, ότι είχε εργαστεί ως τραπεζικό στέλεχος για τη Goldman Sachs και τη Citigroup και ότι ήταν εβραϊκής καταγωγής. Μάλιστα, «πέθανε» δύο φορές τη μητέρα του. Ως βουλευτής συμμετέχει σε δύο επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η μία αφορά τις μικρές επιχειρήσεις και η άλλη τα μη αμυντικά θέματα επιστήμης, διαστήματος και τεχνολογίας.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024