Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Παπαζήσης: «Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013»

Ο ηθοποιός σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (18/1) ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον γιο του.

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και μόνο θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η μεγαλύτερη εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και πρόσθεσε: «Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες «τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;». Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι και εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο τον πιο underground και από το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ και θα παλέψω μόνος μου. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 στην Επίδαυρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Το ταξίδι της ζωής αξίζει περισσότερο. Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω».

Για τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, σημείωσε: «Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες. Η πιο πρακτική δυσκολία είναι να τον έχω εγώ, να είμαι χάλια και να πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να μην καταλάβει τίποτα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί. Δεν θέλω το παιδί μου να νιώσει τίποτα αρνητικό στην ζωή του».

«Από τότε που έκανα παιδί, κοιμάμαι πέντε ώρες. Η μητέρα του είναι ένας πολύ ευφυής, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος κι έχει φέρει πολύ το κοινωνικό κομμάτι το πως συμπεριφερόμαστε. Κάτι που δεν υπήρχε στην δική μας εποχή. Εγώ λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας, που λατρεύει τον γιο του», κατέληξε.

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024