Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης: «Μπορεί και να το μετάνιωσα...»

Γιώργος Τσαλίκης: «Μπορεί και να το μετάνιωσα…»

Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς δέχθηκε ένα χυδαίο σχόλιο από διαδικτυακό του φίλο.

«Mπορεί να το μετάνιωσα…»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και μπορεί να το μετάνιωσα, που δεν κινήθηκα και δεν είπα το όνομα του άνδρα που με έβρισε στα social media.

Σκέφτηκα όμως τα παιδιά του, τίποτα άλλο. Μόνο τα παιδιά του σκέφτηκα. Αν το άφηνα το σχόλιο του θα το ξέρατε όλοι ποιος είναι».

«Απλά το έσβησα και τον προστάτευσα ουσιαστικά. Έκανα αυτό που δεν έκανε αυτός για τα παιδιά του» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Τι συνέβη;

Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης, στο οποίο έκανε έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από το γήπεδο, ο τραγουδιστή δέχτηκε ένα χυδαίο σχόλιο.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, όπως εξιστόρισε ο γνωστός τραγουδιστής, σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον έβρισε χυδαία, γράφοντάς του «άντε γ@μ!$ου, π!λ!@€ρφ!».

Το σχόλιο αυτό όμως, το έγραψε από λογαριασμό με το όνομα και το επώνυμό του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό του σχετικά άμεσα, καθώς ο άνδρας αυτός είναι ασφαλιστής και μάλιστα συνεργάζεται με πολλούς συναδέλφους του.

Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με την πρώτη προσπάθεια να τελειώνει άδοξα με βρισιές και κλείσιμο τηλέφωνο του.

Στην επόμενη όμως ο γνωστός καλλιτέχνης, κατάφερε να εκθέσει τον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024