Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Παππάς: Υπέβαλε μήνυση στην γραμματέα του Καλογρίτσα

Νίκος Παππάς: Υπέβαλε μήνυση στην γραμματέα του Καλογρίτσα

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Νίκος Παππάς υπέβαλε μήνυση κατά των όσων κατέθεσε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα.

Μετά την κατάθεση της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, ο Νίκος Παππάς, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε στην κατάθεση μηνύσεως εναντίον της. Η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμάντη, στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Ακόμη, είχε και αναφέρει ότι χρήματα δίνονταν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας. Η μάρτυρας ανέφερε ότι ο κ. Παππάς επισκεπτόταν τον κ. Καλογρίτσα κάθε μέρα, μερικές φορές και δυο φορές την ημέρα. Πριν πάει ο κ. Παππάς στο Μαξίμου ερχόταν στα γραφεία της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, συζητούσαν για καμιά ώρα περίπου και έφευγε, και προσέθεσε ότι αρκετές φορές ο επιχειρηματίας πήγαινε στο Μαξίμου και εκεί έβλεπε τον κ. Παππά και άλλους.

Θα στείλει εξώδικα και στα ΜΜΕ

Παράλληλα, ο κ. Παππάς θα στείλει εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης που άφησαν να συσχετιστεί το όνομά του με τα όσα δήλωσε στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Θάλεια Διαμάντη. Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς υπογραμμίζει ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ «δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα».

«Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε» συμπλήρωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς, τα ΜΜΕ θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν, ενώ σημείωσε ότι τα χρήματα που θα ζητήσει μέσα από τις αγωγές που θα καταθέσει θα δοθούν σε δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία.

«Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν. Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη. Και πολιτική αντιπαράθεση. Όμορφα και πολιτισμένα» ανέφερε κλείνοντας ο Νίκος Παππάς.

Τι υποστήριξε η γραμματέας του Καλογρίτσα

Στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Ευθαλία Διαμαντή, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Καλογρίτσα πάνω από 40 χρόνια, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας «αν και υπήρξε σε όλη του τη ζωή καθοδηγητής, στη συγκεκριμένη περίπτωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών υπήρξε καθοδηγούμενος για να βοηθήσει την ομάδα των ανθρώπων που ήθελαν αυτό το εγχείρημα».

Παράλληλα, η κυρία Διαμαντή μίλησε για «χρήματα σε φακέλους που έφευγαν από τα γραφεία προς τον ΣΥΡΙΖΑ». Απαντώντας οι συνήγοροι του κ. Παππά σημείωσαν ότι η μάρτυρας ήταν «προφανώς καθοδηγούμενη», τονίζοντας ότι δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο για τα όσα κατήγγειλε.

Τα όσα ανέφερε η επί χρόνια συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα σχολίασαν τόσο ο συνήγορος του επιχειρηματία, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου, Ιωάννα Κλάπα, υπογραμμίζοντας ότι «όσα είπε δεν ήταν για τον Νίκο Παππά, ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά κατέθεσε η μάρτυρας. Ούτε για Παππά, ούτε για Τσίπρα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024