Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Παππάς: Μηνύσεις και εξώδικα σε ΜΜΕ για το Ειδικό Δικαστήριο

Νίκος Παππάς: Μηνύσεις και εξώδικα σε ΜΜΕ για το Ειδικό Δικαστήριο

Εξώδικα στα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν ότι ο ίδιος εμπλέκεται σε όσα υποστήριξε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα θα στείλει ο Νίκος Παππάς.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Παππά στα όσα άφησε να εννοηθούν η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για τις σχέσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας «Τοξότης» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υπογράμμισε ο πρώην υπουργός, θα καταθέσει μήνυση εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας, υποστηρίζοντας ότι «ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο».

«Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» σημείωσε ο κ. Παππάς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, όπου προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις του.

Εξώδικο στα ΜΜΕ

Παράλληλα, ο κ. Παππάς θα στείλει εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης που άφησαν να συσχετιστεί το όνομά του με τα όσα δήλωσε στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Θάλεια Διαμάντη.

Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς υπογραμμίζει ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ «δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα».

«Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε» συμπλήρωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς, τα ΜΜΕ θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν, ενώ σημείωσε ότι τα χρήματα που θα ζητήσει μέσα από τις αγωγές που θα καταθέσει θα δοθούν σε δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία.

«Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν. Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη. Και πολιτική αντιπαράθεση. Όμορφα και πολιτισμένα» ανέφερε κλείνοντας ο Νίκος Παππάς.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παππά:

Τι υποστήριξε η γραμματέας του Καλογρίτσα

Στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Ευθαλία Διαμαντή, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Καλογρίτσα πάνω από 40 χρόνια, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας «αν και υπήρξε σε όλη του τη ζωή καθοδηγητής, στη συγκεκριμένη περίπτωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών υπήρξε καθοδηγούμενος για να βοηθήσει την ομάδα των ανθρώπων που ήθελαν αυτό το εγχείρημα».

Παράλληλα, η κυρία Διαμαντή μίλησε για «χρήματα σε φακέλους που έφευγαν από τα γραφεία προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας οι συνήγοροι του κ. Παππά σημείωσαν ότι η μάρτυρας ήταν «προφανώς καθοδηγούμενη», τονίζοντας ότι δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο για τα όσα κατήγγειλε.

Τα όσα ανέφερε η επί χρόνια συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα σχολίασαν τόσο ο συνήγορος του επιχειρηματία, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου, Ιωάννα Κλάπα, υπογραμμίζοντας ότι «όσα είπε δεν ήταν για τον Νίκο Παππά, ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά κατέθεσε η μάρτυρας. Ούτε για Παππά, ούτε για Τσίπρα».

Ζήτησε απαντήσεις η κυβέρνηση

Το θέμα των όσων ανέφερε στο Ειδικό Δικαστήριο η κυρία Διαμαντή «σήκωσε» ψηλά η κυβέρνηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου, με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει σαφείς απαντήσεις στον ελληνικό λαό» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

«Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δραστηριότητες του κ. Παππά, του στενότερου και παλιότερου συνεργάτη του; Γιατι εξακολουθεί να τον στηρίζει και να τον καλύπτει πολιτικά; Πόσες σακούλες και με τι ποσά κατέληξαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ; Αντί να κάνουν κηρύγματα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να απαντήσουν σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Θέση πήρε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Παππάς δεν θα υποβάλλει μήνυση εναντίον της κυρίας Διαμαντή.

«Εγώ βάζω και στοίχημα ότι δεν θα της κάνει μήνυση» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας: «Εγώ λέω δημοσίως ότι δεν θα της κάνει μήνυση και ξέρετε γιατί δεν θα της κάνει; Γιατί αν έχεις πάρει μαύρα λεφτά, φοβάσαι να κάνεις μήνυση για να μην σου βγάλουν τυχόν αποδείξεις που έχουν».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024