Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία Σέλτικ με Ουράβα για τον Γιακουμάκη

Συμφωνία Σέλτικ με Ουράβα για τον Γιακουμάκη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σέλτικ τα έχει βρει σε όλα με την Ουράβα και ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος Ιαπωνίας.

Παίκτης της Ουράβα αναμένεται να είναι πολύ σύντομα ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς όπως ανέφερε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, η Σέλτικ τα έχει βρει σε όλα με τον Ιαπωνικό σύλλογο, με τους «καθολικούς» να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 4.000.000 ευρώ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνας κεντρικού επιθετικού.

Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η Ατλάντα από το MLS παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει να κάνει εκείνη δικό της τον 28χρονο στράικερ.

Ο Γιακουμάκης έχει περάσει τον προηγούμενο 1,5 χρόνο στην Σκωτία με τη φανέλα της Σέλτικ, και πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 τέρματα, ενώ τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να σημειώσει ήδη 10 σε όλες τις διοργανώσεις.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024