Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λάριν (vid)

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λάριν (vid)

Πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ φαίνεται πως βρίσκεται ο 27χρονος Καναδός επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ, Κάιλ Λάριν.

Μετά την απόκτηση του Τάισον, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινείται για μεταγραφική ενίσχυση, με τη θέση του σέντερ φορ να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Δικέφαλος ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να λύσει το μεγάλο φετινό του πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το εύκολο γκολ.

Το όνομα του Κάιλ Λάριν φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους «ασπρόμαυρους», με τον 27χρονο επιθετικό της Κλαμπ Μπριζ να αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο 58 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Καναδά φορ, βρίσκεται στη βελγική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και μετακόμισε εκεί ως ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Στη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 13 εμφανίσεις, με μόλις ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Μπριζ. Αν και στο Βέλγιο δεν τα πάει καλά, θεωρείται πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή ενώ συμμετείχε στο Μουντιάλ του Κατάρ όπου έπαιξε και στα τρία ματς του Καναδά στον όμιλο.

Εκτός από την Μπριζ και την Μπεσίκτας, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2020-21 και αναδείχθηκε κορυφαίος φορ του πρωταθλήματος με 19 γκολ σε 38 ματς, έχει αγωνιστεί στη Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά και σε ομάδες του MLS. Κάτι προχωρημένο δεν υπάρχει προς το παρόν με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεδομένα είναι μία περίπτωση που απασχολεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024