Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει, μάλιστα, πως «την αποφασιστικότητα, που θα έπρεπε να επιδείξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στην Εξεταστική Επιτροπή, ευτυχώς επιδεικνύουν οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές».

Την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην εταιρεία Intellexa, σχολιάζει ο Τομέας Θεσμών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή διαπίστωσε αδικαιολόγητη καθυστέρηση των εκπροσώπων της εταιρείας Ιntellexa να συνδράμει το έργο της, με στόχο την ολοκλήρωση του ελέγχου σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα παρέμβαση της PEGA για τις υποκλοπές - Οι 10 συστάσεις στην Ελλάδα

«Η σημερινή απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «είναι ένα ακόμα βήμα στον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

«Το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε θεσμικά εξαρχής»

Όπως τονίζει, «αντιπαρατίθεται έμπρακτα στην εναγώνια προσπάθεια για τη συγκάλυψή του και αποτελεί επιβεβαίωση του θεσμικού τρόπου με τον οποίο κινήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από την πρώτη στιγμή».

Ο Τομέας Θεσμών της Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει, μάλιστα, πως «την αποφασιστικότητα, που θα έπρεπε να επιδείξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στην Εξεταστική Επιτροπή, ευτυχώς επιδεικνύουν οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, στις οποίες από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr