
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το in στο λαϊκό προσκύνημα – Κοσμοσυρροή έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών (κάμερα 3)
Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από το παρεκκλήσι, όπου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις
Κηδεύεται σε λίγες ώρες ως ιδιώτης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με τις ετοιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί και τα μέτρα ασφαλείας να έχουν τεθεί σε ισχύ.
Η σορός του τέως βασιλιά έφθασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών στις 5:45, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής.
Ήδη, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν φτάσει με λεωφορεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο μέσος όρος της αναμονής για να φτάσει κανείς στη σορό είναι περίπου δύο ώρες, ενώ μέχρι τις 8:00 ξεπερνούσαν τις 5.000 τα άτομα που είχαν βρεθεί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης.
Γύρω στις 11 ο κόσμος ήταν πολύς και έφτασε η Αστυνομία προκειμένου να βάλει τάξη στο χάος. Η παράταση που έχει δοθεί είναι μέχρι τις 11.30 ώστε να ξεκινήσει στη συνέχεια η νεκρώσιμος ακολουθία.
Δείτε live το λαϊκό προσκύνημα από την κάμερα του in
- Σύγκρουση Σλοβακίας – ΕΕ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών
- Ελ Νίνιο: Ένα πολύ ισχυρό φαινόμενο πλησιάζει – Τι μπορούμε να περιμένουμε;
- Βιμ Βέντερς: Αποσύρει ταινία του 1975 μετά από καταγγελίες της Ναστάζια Κίνσκι για σκηνή που γύρισε στα 13 της
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη




