Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψαν στην Αθήνα με το νεογέννητο - Οι αλλαγές στο σπίτι τους

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψαν στην Αθήνα με το νεογέννητο – Οι αλλαγές στο σπίτι τους

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πανευτυχείς είναι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς πριν από μερικές μέρες έγιναν γονείς. Η γνωστή influencer γέννησε στη Θεσσαλονίκη με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, την περασμένη Δευτέρα (9/1) και το ζευγάρι έζησε μοναδικές στιγμές.

Επτά ημέρες μετά, η Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να ταξιδέψουν για την Αθήνα και να εγκατασταθούν στο δεύτερο σπίτι τους με το μωράκι τους.

Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκαλύπτει πως πλέον η Ιωάννα Τούνη και ο γιος τους βρίσκονται μαζί του στην πρωτεύουσα.

«Γυρίσαμε Αθήνα και σιγά σιγά αλλάζει το σπίτι!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η ανάρτησή του

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησαν μέσω skype στο «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκαν στις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο αλλά και στις δυσκολίες του τοκετού. Μάλιστα, αποκάλυψαν πως αποκαλούν το μωρό τους «πεσκεσάκι».

«Είναι περίεργα, ωραία περίεργα. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε αλλά εντάξει. Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: “είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός;” Είπα: “εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε”. Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: “μπαίνεις για χειρουργείο τώρα”», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και πρόσθεσε: «Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: “θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό;” Δεν το έχω πιστέψει κάπως ακόμη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα μέσα στο χειρουργείο. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες. Τέτοια συναισθήματα δεν περίμενα πως θα τα είχα. Για μένα δε με ενδιαφέρει κάτι, για τον μικρούλι αν συμβεί οτιδήποτε…».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024