Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός σοκ για τη Σίτι από τη Σαουθάμπτον (2-0) – Πέρασε στα πέναλτι η Νότιγχαμ (1-1 κ.δ, 4-3 πεν))

Αποκλεισμός σοκ για τη Σίτι από τη Σαουθάμπτον (2-0) – Πέρασε στα πέναλτι η Νότιγχαμ (1-1 κ.δ, 4-3 πεν))

Την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Aγγλίας πανηγύρισε η Σαουθάμπτον που σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με σκορ 2-0, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε τη Γουλβς στα πέναλτι και προκρίθηκε.

Έναν… οδυνηρό αποκλεισμός υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», με τους «άγιους» να παίρνουν μια τεράστια πρόκριση για την ημιτελική φάση του League Cup.

Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς «καθάρισε» την πρόκριση μέσα σε πέντε λεπτά, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και κρατώντας μέχρι το φινάλε το θετικό αποτέλεσμα που της δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει στον θεσμό.

Το σκορ άνοιξε ο Σέκου Μάρα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Μούσα Τζενέπο πέντε λεπτά αργότερα και να γράψει το τελικό 2-0. Οι «πολίτες» παρά την συντριπτική κατοχή τους δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι αποκλείστηκαν.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε με τη σειρά της μεγάλη πρόκριση στους «4» του League Cup επικρατώντας της Γουλβς με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά και το ισόπαλο 1-1 στην κανονική περίοδο του αγώνα.

Το σκορ για τους «κόκκινους» άνοιξε ο Γουίλι Μπολί στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι «λύκοι» έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Ραούλ Χιμένεθ στο 64′, με το αποτέλεσμα να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους παίκτες της Νότιγχαμ να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι από την άσπρη βούλα και να παίρνουν εν τέλει τη νίκη με 4-3 αλλά και την πρόκριση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024