Χοκς – Μπακς 105-114: «Διπλός» Γιάννης και νίκη τα «ελάφια»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε το triple-double λόγω πόντων (7/18/10), ωστόσο βοήθησε τους Μιλγουόκι Μπακς να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη, με τα «ελάφια» να επικρατούν των Ατλάντα Χοκς με 114-105.
Οι Μπακς τα χρειάστηκαν ωστόσο στο τέλος τα κατάφεραν. Παρότι λίγο έλειψε να σπαταλήσουν ένα προβάδισμα 24 πόντων, τα «ελάφια» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Χοκς, επικρατώντας τελικά με 114-105.
«Διπλός» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος κινήθηκε σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με τη χαμηλότερη του επίδοση σε πόντους (7), την τελευταία επταετία. Ο Greek Freak πάντως τελείωσε το ματς με double – double, προσθέτοντας στα στατιστικά του 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Λόπεζ με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ τρομερός ήταν και ο Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος είχε στο ματς 27 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.