Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα το καλύτερο, αλλά... και το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης

Στην Ελλάδα το καλύτερο, αλλά… και το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης

Δείτε αναλυτικά!

Όσοι έχουν πετάξει έστω και μια φορά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το γνωρίζουν καλά αυτό. Το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και άνετα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Αν και απλό, το «Ελ. Βενιζέλος» αποτελεί ένα καλά οργανωμένο, καθαρό και άνετο αεροδρόμιο, το οποίο ικανοποιεί τόσο τους Έλληνες, όσο και τους εκατομμύρια τουρίστες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Αυτό έχει αποτέλεσμα, εκείνοι στη συνέχεια αφήνουν στη συνέχεια καλές κριτικές στην πλατφόρμα της Google. Αυτές οι κριτικές μάλιστα ανέβασαν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στην κορυφή των αεροδρομίων της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα το καλύτερο και το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης

Συγκεκριμένα, σε μια πρόσφατη έρευνα του βρετανικού Holidu σχετικά με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης, βάσει των κριτικών που αφήνουν οι χρήστες της Google, βγήκε πως το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων με βαθμολογία 4,4 αστεράκια στα 5!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, με περισσότερες από 29.000 κριτικές το ελληνικό αεροδρόμιο συγκέντρωσε βαθμολογία 4.4 αστεριών, δίνοντάς του την πρώτη θέση.

Την ίδια βαθμολογία (δηλαδή 4,4 αστέρια) συγκεντρώνουν και το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία, καθώς και το Francisco Sá Carneiro στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Ωστόσο και τα δύο έχουν περίπου τις μισές κριτικές απ’ ότι το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αυτός είναι και ο λόγος που το αεροδρόμιο της Αθήνας βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η πεντάδα συμπληρώνεται με το αεροδρόμιο Alicante International Airport στο Αλικάντε της Ισπανίας και με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας, με 4,3 αστέρια έκαστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 11η θέση με βαθμολογία 4,2 αστέρια, βρίσκεται το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Στην Ελλάδα και το… δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης

Επειδή βέβαια το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά εκτός από την κορυφή της λίστας, ελληνικό αεροδρόμιο συναντάμε… και στον πάτο της λίστας!

Συγκεκριμένα, στην προτελευταία θέση, την 85η, με βαθμολογία μόλις 2,8 αστέρια στα 5, βρίσκεται ο Κρατικός Aερολιμένας Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» στην Κρήτη.

Σε συνολικά 14.000 κριτικές έχει μόλις 2.7 αστέρια στην Google, με το αεροδρόμιο του Μπορντό στη Γαλλία να είναι το μόνο χειρότερο από αυτό σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024