Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ο Μπολσονάρο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί για πόνους στο έντερο

ΗΠΑ: Ο Μπολσονάρο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί για πόνους στο έντερο

Εξιτήριο πήρε ο τέως πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί, κοντά στο Ορλάντο των ΗΠΑ, εξαιτίας πόνων στο έντερο.

Ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο έλαβε εξιτήριο χθες Τρίτη από νοσοκομείο κοντά στο Ορλάντο, στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου εισήχθη προχθές Δευτέρα, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην οικογένειά του (στη φωτογραφία από το Twitter, επάνω, ο Μπολσονάρο κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο).

Για πόνους στο έντερο

Την ίδια πληροφορία έδωσε νωρίτερα ο Λάουρου Ζαρντίμ, δημοσιογράφος της εφημερίδας O Globo.

Ο κ. Μπολσονάρο, που μετέβη αεροπορικώς στη Φλόριντα 48 ώρες προτού ολοκληρωθεί η θητεία του – ήταν ο μεγάλος απών στην τελετή του κεντροαριστερού διαδόχου του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα την 1η Ιανουαρίου -, εισήχθη στο νοσοκομείο μια μέρα αφού χιλιάδες ακροδεξιοί εισέβαλαν στις έδρες των τριών εξουσιών, στο Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το προεδρικό μέγαρο, στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Στον πρώην αρχηγό του κράτους προσφέρθηκαν φροντίδες για πόνους στο έντερο, που συνδέονται με την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί από ψυχικά διαταραγμένο άτομο κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του το 2018.

Ο γιατρός του κ. Μπολσονάρο διαβεβαίωσε πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ελεύθεροι για «για ανθρωπιστικούς λόγους»

Στο μεταξύ, η αστυνομία της Βραζιλίας άφησε ελεύθερους «για ανθρωπιστικούς λόγους» σχεδόν 600 από τους υπόπτους που είχαν συλληφθεί μετά την επίθεση στα κυβερνητικά κτίρια της Μπραζίλια, την Κυριακή, ενώ 527 άλλοι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε τοπική φυλακή.

Τα άτομα που φιλοξενούνταν προσωρινά στο γυμναστήριο της Εθνικής Ακαδημίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με πούλμαν σε σταθμό λεωφορείων απ’ όπου θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ανέφεραν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024