Λαμία: Στο νοσοκομείο ντελιβεράς από επίθεση σκύλου
Ο νεαρός ντελιβεράς διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας
Πήγε να βγάλει το μεροκάματο, και βρέθηκε ξαφνικά στα επείγοντα του Νοσοκομείου, ένας νεαρός ντελιβεράς στη Λαμία.
Ο εργαζόμενος, πήγε να παραδώσει καφέ σε σπίτι όταν δέχτηκε επίθεση από το σκύλο που έχει η οικογένεια.
Η επίθεση σκύλου τον έστειλε στο Νοσοκομείο
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του γηπέδου. Ο άτυχος εργαζόμενος όταν μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού για να παραδώσει τον καφέ, δέχτηκε επίθεση και δαγκωματιές από το σκύλο που έχει η οικογένεια και φαίνεται ότι ήταν ελεύθερος εκεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:30’ το πρωί της Τετάρτης.
Ο νεαρός ντελιβεράς διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να του περιποιηθούν τα τραύματά του από την επίθεση του ζώου.
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
- Δημοσκόπηση: Η λέξη «συγκάλυψη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση λένε 7 στους 10 – Χάνει έδαφος η ΝΔ από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442