
Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα στον Σταυρό του Νότου
Οι δύο ερμηνεύτριες θα μας χαρίζουν ωραία μελωδικά Σάββατα.
Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής βάζουν φωτιά στον Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη των δύο ερμηνευτριών για τη μουσική.
Η Ευρυδίκη και οι Μπλε, σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα-έκπληξη, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η συνεργασία και το νέο ντουέτο
Η πολυεπίπεδη Ευρυδίκη μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική «front woman” Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.
«Άκου τη Ζωή» είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι Μπλε και το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας. Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του «Πόσο λίγο με ξέρεις», σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, η οποία αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.
Πληροφορίες
Κάθε Σάββατο
Σταυρός του Νότου Plus
Ώρα Έναρξης: 23.30
Ώρα Προσέλευσης: 23.00
Γενική Είσοδος: 14 €
Προπώληση εισιτηρίων
viva.gr
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός και «αρκετοί τραυματίες»
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό








