Ο Δημήτρης Κοτταρίδης διανύει μια από τις πιο ευτυχείς περιόδους της ζωής του. Η σύντροφός του, Σοφία Καντζέλη είναι έγκυος στον καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι που θα έρθει στον κόσμο το επόμενο διάστημα.
Περιμένοντας την κόρη
«Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Με την σύντροφό του Σοφία Καντζέλη περιμένουν κοριτσάκι. Είναι αρκετό καιρό μαζί και παρότι κυκλοφορούν ελεύθερα, η σχέση τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η Σοφία Καντζέλη είναι δικηγόρος» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.
Στο παρελθόν ο δημοσιογράφος υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο, Εύη Φραγκάκη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας