Ο Δημήτρης Κοτταρίδης διανύει μια από τις πιο ευτυχείς περιόδους της ζωής του. Η σύντροφός του, Σοφία Καντζέλη είναι έγκυος στον καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι που θα έρθει στον κόσμο το επόμενο διάστημα.
Περιμένοντας την κόρη
«Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Με την σύντροφό του Σοφία Καντζέλη περιμένουν κοριτσάκι. Είναι αρκετό καιρό μαζί και παρότι κυκλοφορούν ελεύθερα, η σχέση τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η Σοφία Καντζέλη είναι δικηγόρος» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.
Στο παρελθόν ο δημοσιογράφος υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο, Εύη Φραγκάκη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας