Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα ο Άρης (3-0)

Εύκολα ο Άρης (3-0)

Με τον Μανού Γκαρθία να πετυχαίνει το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα του Άρη και με τους Φαμπιάνο και Καμάστσο να προσθέτουν ακόμη δύο η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε με 3-0 εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα.

Στο αντάμωμα του με τον… πρώην Άκη Μάντζιο ο Άρης δεν έδειξε καθόλου φιλόξενος φιλοδωρώντας με τρία γκολ (3-0) τον Άστερα Τρίπολη ς στο «Κλ.Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική της Superleague, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης έφτασε τους 28 πόντους και είναι στην 5η θέση, ενώ οι Αρκάδες, παραμένουν στους 17 στην 9η θέση.

Έτσι παρατάχθηκαν

Ο Άλαν Πάρντιου προχώρησε σε δύο αλλαγές στην 11αδα συγκριτικά μ’ αυτή που χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας επέλεξε τον Μπράντλεϊ Μαζικού αντί του Μάρβιν Πίρσμαν, ενώ έδωσε φανέλα βασικού στον Μάνου Γκαρθία ο οποίος θα αγωνιστεί μπροστά από τους Ετέμπο, Νταρίντα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης καθώς ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι στο αντίστοιχο δεξιό με τον Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε για την ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης τους: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Αλβαρεζ, Καρμόνα, Ινγκλέσιας, Μουνάφο, Μπερτόλιο, Ρεγκις, Σίτο, Τιλίκα.

Μανού και Φαμπιάνο το «ξεκλείδωσαν»

Ο Πάρτνιου αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στους Μαζικού και Μανού Γκαρθία και δικαιώθηκε πανηγυρικά για την επιλογή του.

Ο αριστερός μπακ των «κίτρινων» με τα ανεβάσματα του και ο Ισπανός μέσος με την ποιότητα του, έδωσαν άλλη πνοή στον Άρη.

Έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Πάρντιου πήρε μέτρα στο γήπεδο επιβάλλοντας τον ρυθμό της.

Η κυριαρχία του Άρη μετουσιώθηκε σε γκολ στο 19′, όταν ο Μάνου Γκαρθία με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0!.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, καταφέρνοντας να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Νταρίντα να κάνει το γύρισμα με ψυχραιμία και τον Φαμπιάνο να κάνει από κοντά το 2-0 στο 32′, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το «κλείδωσε» με Καμάτσο

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν πιο ανεβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άρη να έχει οπισθοχωρήσει. Στο 58′ ο Τιλίκα έκανε το πλασέ εκτός περιοχής και ο Κουέστα απλώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63′ οι Αρκάδες βρήκαν δίχτυα με τον Ρεγκίς, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος τροφοδότησε τον Ισπανό ήταν εκτεθειμένος όταν έπαιρνε την μπάλα.

Οι κίτρινοι διαχειρίζονταν το προβάδισμα, ενώ έβρισκαν και χώρους στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Σε μία από αυτές ο Άρης έκανε το 3-0, με τον Μαντσίνι να τροφοδοτεί τον Καμάτσο, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Γκρέι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σίτο, Ρεγκίς.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024