Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβρος: Τρόμος για ηλικιωμένο αγρότη - Ληστές τον ξυλοκόπησαν και τον άφησαν δεμένο

Εβρος: Τρόμος για ηλικιωμένο αγρότη – Ληστές τον ξυλοκόπησαν και τον άφησαν δεμένο

Ο άτυχος άνδρας έμεινε 5 ώρες δεμένος και όταν πλέον κατάφερε να λυθεί ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δραματικές ώρες έζησε εχθές το πρωί ένας κάτοικος του οικισμού Καβησού στις Φέρες στον Έβρο, όταν δύο άνδρες, βρέθηκαν έξω από την πόρτα του αγροκτήματος του.

Αρχικά οι δύο άνδρες του ζήτησαν φαγητό. Ο αγρότης τούς έδωσε ό,τι είχε και επειδή δεν τους ήταν αρκετό του έριξαν γροθιές. Οι κακοποιοί, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν σε μια καρέκλα.

Ο άτυχος άνδρας έμεινε 5 ώρες δεμένος και όταν πλέον κατάφερε να λυθεί ειδοποίησε την Αστυνομία, όπως μεταδίδει το e-evros.gr. Οι δυο δράστες του αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι και κλειδιά, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δράστες, που σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι αλλοδαποί, συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Έζησε τον τρόμο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν χθες το πρωί, στην καλύβα του ηλικιωμένου αγρότη. Οι δύο αλλοδαποί, στην αρχή του ζήτησαν φαγητό. Εκείνος τούς έδωσε ό,τι είχε και επειδή δεν τους ήταν αρκετό του έριξαν γροθιές.

Την στιγμή εκείνη, άνθρωπος υπηρεσίας security περνούσε έξω από την καλύβα, κι ενώ ο άτυχος αγρότης προσπάθησε να του κάνει νόημα, έγινε αντιληπτός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι θύμωσαν περισσότερο και άρχισαν να τον χτυπούν, τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τον έδεσαν χειροπόδαρα, χτυπώντας τον ταυτόχρονα με ένα κούτσουρο που βρήκαν.

Αμέσως μετά και αφού πήραν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη, ένα κυνηγετικό μαχαίρι τον κλείδωσαν στην καλύβα. Επειτα, προσπάθησαν, σύμφωνα με την ertnews, να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Φοβήθηκε για τη ζωή του

Ο αγρότης αν και χτυπημένος κατάφερε και λύθηκε πήγε στο χωριό ενημέρωσε δικούς του ανθρώπους και την Αστυνομία.

Αργά το απόγευμα κλήθηκε να αναγνωρίσει τους αλλοδαπούς τους οποίους συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Αύριο Δευτέρα ο αγρότης θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει.

Ο ίδιος δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή του, ενώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μικρή κοινωνία του χωριού είναι αρκετά σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 περίπου χρονών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024