
Αμπελόκηποι: Νεκρός 47χρονος Σουηδός – Έπεσε στον φωταγωγό
Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας, το πρωί της Κυριακής, σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 47χρονο Σουηδό. Ο άνδρας εικάζεται ότι έπεσε από τον 6ο όροφο στον φωταγωγό πολυκατοικίας επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη.
Ο άτυχος άνδρας φέρεται να ζούσε το τελευταίο διάστημα σε δώμα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας, ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από τους οικείους του στη Σουηδία.
Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τραγωδία, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι ο άνδρας να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο
- Θα… ξεφουσκώσουν τα φάρμακα αδυνατίσματος; – Τι δείχνει έκθεση




