Αμπελόκηποι: Νεκρός 47χρονος Σουηδός – Έπεσε στον φωταγωγό
Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας, το πρωί της Κυριακής, σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 47χρονο Σουηδό. Ο άνδρας εικάζεται ότι έπεσε από τον 6ο όροφο στον φωταγωγό πολυκατοικίας επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη.
Ο άτυχος άνδρας φέρεται να ζούσε το τελευταίο διάστημα σε δώμα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας, ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από τους οικείους του στη Σουηδία.
Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τραγωδία, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι ο άνδρας να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Αρκάς: Καλημέρα στους συνταξιούχους
- Fuel Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα έως 30 Απριλίου για όλα τα ΑΦΜ – Πώς θα κάνετε αίτηση
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442