Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Βίντεο δείχνει την Κλάρα Κία στο σπίτι της όσο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Πικέ

Σακίρα: Βίντεο δείχνει την Κλάρα Κία στο σπίτι της όσο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Πικέ

Ο ποδοσφαιριστής είχε φέρει την ερωμένη στο σπίτι τους, τη στιγμή που η τραγουδίστρια και τα παιδιά τους έλειπαν σε ταξίδι

Το «καυτό» θέμα του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ απασχόλησε αρκετά τα media το 2022 και συζητήθηκε όσο λίγα διαζύγια. Από ό,τι φαίνεται όμως οι φαν της σταρ, εξακολουθούν να ασχολούνται με το πρώην ζευγάρι και τη νέα χρονιά.

Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει ότι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας εντόπισαν βίντεο με την νυν σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία, από διαδικτυακή συνέντευξη του Πικέ στο σπίτι τους το 2021, ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Σακίρα.

«Η νεαρή σύντροφος του Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται σε βίντεο από μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του μέσα από το σπίτι που ζούσε με τη Σακίρα, όταν υποτίθεται ότι ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Αν και στο βίντεο δεν διακρίνεται το πρόσωπό της, όλοι λένε ότι πρόκειται για την Κλάρα Κία και ότι βρέθηκε στο σπίτι ενώ η τραγουδίστρια έλειπε σε ταξίδι με τα παιδιά της. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται κιόλας να της κλείνει το μάτι πονηρά, ενώ χαμογελά προς την κάμερα.

«Είναι συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Σακίρα.

Δείτε το βίντεο

Την απάτησε πάνω από 50 φορές

Ζακίρα και Ζεράρ Πικέ αποφάσισαν, μετά από 12 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, να χωρίσουν. Μάλιστα, την 1η Δεκεμβρίου 2022 βρέθηκαν στο δικαστήριο της Βαρκελώνης προκειμένου να επικυρώσουν ενώπιον του δικαστή το διαζύγιό τους.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έρχονται για να προβάλλουν τα «άπλυτα» του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, θέλουν τον Πικέ να πραγματοποιούσε πολυτάραχο βίο, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια και μάλιστα να είχε συνάψει δεσμούς με 50 γυναίκες.

«Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα», ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, Τζόρντι Μαρτίν, που έχει αποκαλύψει τα εντός του οίκου του ζευγαριού, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024