Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Το «κίτρινο υποβρύχιο» έβαλε φωτιά στην κορυφή της La Liga

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Το «κίτρινο υποβρύχιο» έβαλε φωτιά στην κορυφή της La Liga

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς η Βιγιαρέαλ έκαμψε την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Φοβερή και τρομερή Βιγιαρεάλ σόκαρε την «βασίλισσα», βάζοντας φωτιά στην κορυφή της La Liga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από ένα ματς γεμάτος φάσεις, ένταση και ρυθμό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να μείνει και πάλι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της La Liga, αν δεν χάσει στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 08/01, 22:00).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίς, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 27ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Ρεάλ, ο Χεράρδ Μορένο έδωσε όμορφα στον Πίνο που με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

Η Ρεάλ ανέβηκε και στο 56ο λεπτό ο Μπενζεμά έχασε απίθανη ευκαιρία Ο Βινίσιους από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Μπενζεμά πλάσαρε πάνω στον Φόιθ, με τον Ρέινα να βρίσκεται εκτός εστίας. Ο ρέφερι ωστόσο ειδοποιήθηκε από τον VAR, είδε τη φάση κι έδωσε πέναλτι για χέρι του Φόιθ στην αρχή. O Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα κι έγραψε το 1-1.

Σχεδόν με τη σέντρα ο Αλάμπα βρήκε κι εκείνος την μπάλα με το χέρι στην περιοχή του και ο ρέφερι έδωσε με τη μια το πέναλτι και ο Χεράρδ Μορένα διαμόρωσε το τελικό  2-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο (72’ Πεδράθα), Φόιθ, Πάου Τόρες, Παρέχο, Κοκλέν (88′ Τριγέρο), Μπαένα, Πίνο (80’ Μοράλες), Τσουκβουέζε, Χεράρδ Μορένο (88′ Ντανζυμά)

ΡΕΑΛ: Κυρτουά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί (64’ Ροδρίγο), Μόντριτς (68’ Καμαβινγκά), Κρόος, Τσουαμενί (64’ Λούκας Βάθκεθ), Βαλβέρδε (81′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024