Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Αγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Αγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του Τριφυλλιού – Γιούχα σε Ράντονιτς και παίκτες.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague, παραλίγο να χάσουν και από το Περιστέρι για την Basket League.

Το τριφύλλι προηγήθηκε με 20+ πόντους απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο «εξαφανίστηκε» από το παρκέ, με το Περιστέρι να μαζεύει τη διαφορά και στο τέλος να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντένμον να «κλέψει» το ματς.

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού προκάλεσε αντιδράσεις στο ΟΑΚΑ, με τους λιγοστούς φίλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο κλειστό το βράδυ του Σαββάτου, να γιουχάρουν άγρια τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε τον Σέρβο προπονητή και τους παίκτες του, οι οποίοι δεν δείχνουν ικανοί να αντιστρέψουν την κατάσταση και να επαναφέρουν το τριφύλλι σε υψηλές πτήσεις.

Η κατάσταση στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι έκρυθμη και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Μάριους Γκριγκόνις να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού «βράζουν» με όσα βλέπουν στο παρκέ από την αγαπημένη τους ομάδα, που παραπαίει αγωνιστικά, κάνοντας τη μία ήττα μετά την άλλη. «Παίξαμε 30 λεπτά καλά και στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και στα δύο μέρη του γηπέδου.

Στο τέλος χρειάστηκε μια καλή άμυνα για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Σέρβο προπονητή να έχει χάσει την… μπάλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εβδομάδα που έρχεται είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς το Τριφύλλι την Τρίτη (10/1) αντιμετωπίζει την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή (13/1) υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024