Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιόνι: Πίστες σκι και 40 βαθμοί Κελσίου - Η μαγεία του Ντουμπάι

Χιόνι: Πίστες σκι και 40 βαθμοί Κελσίου – Η μαγεία του Ντουμπάι

Ski Dubai, το καλύτερο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο στον κόσμο. Όσα μπορείς να κάνεις.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνει το χιόνι και λατρεύει τις εξορμήσεις στο εξωτερικό, το Ντουμπάι έρχεται να σου προσφέρει μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς «σταθμούς» και το Ski Dubai που έχει ανακηρυχθεί ως το καλύτερο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο στον κόσμο για τα τελευταία χρόνια. Είναι από τις στάσεις που επιλέγουν να κάνουν πολλές οικογένειες και ζευγάρια όταν επισκέπτονται τον προορισμό για να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Η συγκεκριμένη τουριστική ατραξιόν διόλου τυχαία έχει καταταχθεί μεταξύ των δέκα κορυφαίων δραστηριοτήτων στο Ντουμπάι. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σκι και σνόουμπορντ. Αλλά και να γνωρίσεις τους αγαπημένους σε όλους και απίστευτα χαριτωμένους πιγκουίνους.

Η θερμοκρασία στο Ski Dubai διατηρείται στους -4 βαθμούς Κελσίου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βρίσκεται εντός ενός εκ των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων στον κόσμο, στο Mall of the Emirates.

Το πολυβραβευμένο Ski Dubai

Άνοιξε τις πύλες του το 2005, με την πίστα των 22.500 τετραγωνικών μέτρων να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες και λάτρεις του σκι. Διαθέτει ένα εσωτερικό βουνό ύψους 85 μέτρων και 5 πίστες διαφορετικής κλίσης και δυσκολίας.

Ήταν δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του που τιμήθηκε με το βραβείο Thea Outstanding Achievement Award.

Με τη θερμοκρασία να ξεπερνά το δικό μας καυτό καλοκαίρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου, το τεράστιο θέρετρο σκι συχνά αποκαλείται ως το το νέο Θαύμα του Κόσμου από τους τουρίστες. Χρόνο με τον χρόνο μάλιστα κατορθώνει να προσελκύει όλο και περισσότερους τουρίστες.

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι Ski Dubai θα τα βρεις όλα. Τελεφερίκ, μονοπάτια για σκι, snowboard, ενοικίαση εξοπλισμού. Μπορείς να κλείσεις τα εισιτήριά σου και να γνωρίσεις τους πιγκουίνους King και Gentoo, μαθαίνοντας περισσότερα για αυτούς και τον ρόλο που παίζουν στη διατήρηση και διαιώνιση του είδους.

Η αποικία των πιγκουίνων, όπως αναφέρουν στη σελίδα του Ski Dubai, ζει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Τους παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μαθήματα σκι και μαθήματα σνόουμπορντ στην ακαδημία σκι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προγραμματίσεις το ταξίδι και να κλείσεις το εισιτήριό σου για να απολαύσεις όλες τις δραστηριότητες.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024