Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Φώναζε έξαλλος τι ρεζιλίκια είναι αυτά, με ντρόπιασες»
Τι συνέβη;
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη.
Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, αλλά και τη σύγκρουση με τον πατέρα της.
Γνωρίζατε από πάντα ότι θα σας κερδίσει η τέχνη και θα γίνετε ηθοποιός;
Ψιθύρισα τη φράση θέλω να γίνω ηθοποιός στα επτά μου μόλις χρόνια, η τύχη και η αγάπη μου γι’ αυτό το επάγγελμα με αξίωσε να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου. Απήγγειλα ένα ποίημα στο σχολείο, ενθουσιάστηκαν ο κόσμος και η δασκάλα μου, και αμέσως ήταν εκείνη που διέκρινε ότι έχω κάποιο ταλέντο. Μου το είπε και αμέσως εμένα μου έγινε έμμονη ιδέα. Το θέατρο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη και έτσι από την ηλικία των 12 ετών, ξεκίνησα σιγά – σιγά να συμμετέχω σε θεατρικές παιδικές παραστάσεις.
Είστε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτό λειτούργησε μόνο ως πλεονέκτημα ή τελικά, είναι και εμπόδιο;
Η ομορφιά δεν είναι εμπόδιο αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει, χρειάζεται αγάπη και πολύ δουλειά για αυτή την τέχνη.
Η ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας» έφερε σύγκρουση με την οικογένειά σας. Πώς το διαχειριστήκατε;
Ήταν μια ατυχής στιγμή, ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης, θέλησε μια αστυνομική περιπέτεια με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Βόγλης, ο Δημήτρης Μπισλάνης, ο Λαυρέντης Διανέλος κ.α. για εμπορικούς λόγους να της δώσει αυτό τον τίτλο. Αφού γυρίσαμε την ταινία στα Μελίσσια, στο στούντιο Άλφα, ένα απόγευμα με φωνάζει ο πατέρας μου έξαλλος και μου λέει: Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες! Τι θα πω στη μητέρα σου; Εσύ που μου υποσχέθηκες ότι θα είσαι άψογη.
- Το Ιράν συλλαμβάνει τρεις ηγετικές φιγούρες της παράταξης των μεταρρυθμιστών
- Γέννησε η Άννα Κορακάκη – «Καλώς μας ήρθες, ζωή μας»
- Πορτογαλία: «Αέρας» νίκης για τον κεντροαριστερό υποψήφιο
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί


