Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πότε η Θάλεια Ματίκα τον απείλησε με διαζύγιο

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πότε η Θάλεια Ματίκα τον απείλησε με διαζύγιο

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για το ρίσκο των θεατρικών παραγωγών

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο μεγάλο ρίσκο που πήρε όταν ανέλαβε το Θέατρο Άλφα και στις… απειλές της συζύγου του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η Θάλεια Ματίκα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και δεν είναι λίγες οι φορές που συνεργάζονται και στο θέατρο.

Το αχτύπητο δίδυμο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο θεατρικό σανίδι και αυτή την περίοδο παίζουν ξανά μαζί.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην εκπομπή Μαμά-δες για την περίοδο που αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, την σταθερή στήριξη της συζύγου του.

Ειδικότερα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως «η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό».

«Όταν δεν βγαίνει σε καλό δοκιμάζεται η σχέση με την έννοια αν είναι ισχυροί οι δεσμοί ή δεν είναι. Έχω βρεθεί στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, που δεν το περίμενα. Εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο checkpoint της σχέσης και φάνηκε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα» εξήγησε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό συνέβη πέρυσι που με τον κορονοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε. Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε «όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής». Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω «ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο». Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης στο γυναικείο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024