Ο Τέιτουμ ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός και οι Σέλτικς επικράτησαν με 124-95 των Μάβερικς.
Για τους νικητές ο Τέιτουμ τελείωσε με triple double και 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Μπράουν είχε 19 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ από 15 πόντους είχε ο Μπρόγκντον με τον Σμαρτ.
Η Γιούτα συνεχίζει να παλεύει για τα playoffs, αφού καθάρισε το Χιούστον μέσα στην έδρα του με 131-114 και ανέβηκε στο 20-21, τη στιγμή που οι Ρόκετς πήγαν στο 10-29.
Για τη Γιούτα ο Μάρκανεν έκανα ματσάρα με 49 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 8 ριμπάουντ,
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Η όμορφη ιστορία ανάμεσα στους δύο «γίγαντες», με τον σπουδαίο Γουίλτ Τσάμπερλεν να δίνει το κίνητρο που έλειπε από τον Μάρκ Ίτον, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία του NBA.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.