Τον λένε Χρήστο, είναι μόλις 8 χρόνων και μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη, βούτηξε στα κρύα νερά του λιμανιού της Σούδας στα Χανιά για να πιάσει τον σταυρό, κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων, ανήμερα των Θεοφανίων.
Ο πιτσιρικάς τήρησε το έθιμο με τη βοήθεια φυσικά του πατέρα του που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τον… στήριξε και στις πλάτες του.
Για τον μικρό Χρήστο, ήταν η πρώτη φορά που βουτούσε και όπως φάνηκε δεν είχε κανένα πρόβλημα με το κρύο νερό αφού «η πλάτη του μπαμπά ήταν ζεστή» όπως είπε στο flashnews.gr.
Από την άλλη, για τον πατέρα του δεν ήταν η πρώτη φορά αφού και στο παρελθόν έχει βουτήξει στη θάλασσα τα Θεοφάνια για να πιάσει τον σταυρό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.