Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μας φωτίσει ο Θεός να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μας φωτίσει ο Θεός να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις»

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά ανήμερα των Θεοφανείων. Οι ευχές του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά. Στην τελετή παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο υγεία και φώτιση για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, επισημαίνοντας με νόημα ότι φέτος είναι και έτος εκλογών.

«Σήμερα γιορτάζουμε σε όλη την Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και φυσικά το πρώτο λιμάνι της χώρας μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μας φωτίσει ο Θεός να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για τις οικογένειές μας, για τη δουλειά μας, για την καθημερινότητά μας. Επίσης, έρχονται εκλογές μέσα στο 2023, οπότε καλό είναι να μας φωτίσει ο Θεός όλους να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Να είστε καλά και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς τελέστηκε το πρωί ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού για τη γιορτή των Θεοφανίων, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης και εν συνεχεία τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων, στον προβλήτα απέναντι από τον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς.

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ενώ το παρών έδωσαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Τραγάκης και Νόνη Δούνια, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ελευθέρωσαν λευκά περιστέρια που συμβολίζουν το Άγιο Πνεύμα.

Η ανάρτησή του στο instagram

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις ευχές του και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων σήμερα, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!» έγραψε.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024