Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Θεοφάνια με 19 βαθμούς - Ραγδαία αλλαγή από τη Δευτέρα

Καιρός: Θεοφάνια με 19 βαθμούς – Ραγδαία αλλαγή από τη Δευτέρα

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και στα νότια κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου

Αίθριος θα είναι σήμερα, Παρασκευή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει ακόμη και στους 19 βαθμούς.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και στα νότια κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Για αύριο Σάββατο, αναμένεται ενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις. Στα νοτιοδυτικά και την Εύβοια προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ .

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ .

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

Αλλαγή του σκηνικού από Δευτέρα

Μεταβολή του καιρού, αναμένεται  όμως από τη Δευτέρα οπότε και θα αρχίσει σταδιακά η πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αυξηθούν σε όλα τα ηπειρωτικά. Βροχές θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα και στα βορειοδυτικά πιθανώς και καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ που από το απόγευμα στο Ιόνιο θα ενισχυθούν μέχρι τα 6 μποφόρ.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι χειμωνιάτικος σε όλη τη χώρα με περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Νοτιοδυτικοί οι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα το κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες αφού οι άνεμοι από την Τετάρτη θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ και τοπικά μέχρι και 8 μποφόρ.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024