Αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Αλμυροποτάμου στην Εύβοια, μετά την αρχιερατική θεία λειτουργία.
Η σπουδαιότητα της σημερινής γιορτής για τους ορθόδοξους χριστιανούς, αλλά και η σχετική λιακάδα που επικράτησε σήμερα το πρωί, οδήγησε δεκάδες πιστούς, τόσο στις εκκλησίες για τη Θεία Λειτουργία, όσο και στην τελετή των υδάτων στο γραφικό λιμάνι της Εύβοιας.
Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Αλμυροποτάμου, τρεις θαρραλέοι μαθητές του δημοτικού, επιχειρώντας να πιάσουν πρώτοι το Σταυρό.
Σύμφωνα με το evima.gr, ένας από τους τρεις μαθητές κατάφερε να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.