Νέα δεδομένα από το Μεξικό για την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, με το ESPN να τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα μακριά από το να παρατήσει την υπόθεση!
Νέο επεισόδιο στη… σαπουνόπερα του Ουριέλ Αντούνα.
Αυτή τη φορά ωστόσο οι Μεξικανοί κάνουν λόγο για «ναυάγιο»! Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN από το Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ ανέβασε τις οικονομικές της απαιτήσεις σε μεγάλο βαθμό και έτσι η μεταγραφή του Αντούνα στον Παναθηναϊκό οδηγείται σε «ναυάγιο».
Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα στο Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ ζήτησε διπλασιασμό του ποσού του δανεισμού και παράλληλα να τοποθετηθεί στα 8-9 εκατομμύρια η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι!
Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να απορρίψουν τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς οι απαιτήσεις των Μεξικανών «εκτοξεύτηκαν» χωρίς λόγο… Την ίδια στιγμή πάντως, ο Αντούνα εξακολουθεί να πιέζει την ομάδα του να τα βρει με τους «πράσινους» καθώς επιθυμεί σαν «τρελός» την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.