Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Έκπληξη με Βατσλίκ στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Βατσλίκ στον Ρέντη

Ο Τόμας Βατσλίκ έπειτα από 100 μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Ευχάριστη έκπληξη με τον Τόμας Βατσλίκ στον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος πορτιέρο βγήκε στο γήπεδο και έπειτα από 100 μέρες έκανε κανονικά προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους: Την πρώτη στην εποχή του Μίτσελ.

Ναι, τέλη Σεπτέμβρη με την εθνική ομάδα της Τσεχίας τραυματίστηκε στον ώμο του ο έμπειρος πορτιέρο, στις πρώτες ημέρες της επιστροφής του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Οι δύο τους μάλιστα δεν είχαν συναντηθεί καν καθώς ο Ισπανός είχε γυρίσει στα παλιά του λημέρια ακριβώς στις ημέρες της «εθνικής» διακοπής.

Τι ακολούθησε; Ένας μεγάλος ανήφορος για τον Βατσλίκ που χειρουργήθηκε στην χώρα του και ξεκίνησε εκεί το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του. Και βέβαια η μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ακριβώς στο φινάλε της σχετικής προθεσμίας. Αν ο Βατσλίκ δεν είχε τραυματιστεί κανείς δεν ξέρει αν ο Έλληνας πορτιέρο θα φορούσε τα κόκκινα γάντια.

Ο Τσέχος έχει δουλέψει με υπομονή όλο αυτό το διάστημα. Και είναι στον Ρέντη εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες ακολουθώντας το «ειδικό» του πρόγραμμα. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων. Κάπως έτσι; Ουσιαστικά πλέον ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στη δράση. Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο διεθνής τερματοφύλακας σύμφωνα με Ολλανδικά ΜΜΕ βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Άλκμααρ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024