Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα»

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα»

Η ηθοποιός μιλά για το ατύχημα που τη σημάδεψε και το σύνδρομο του χρόνιου πόνου

Από την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο, στο «Μαύρο Γάλα» του 1999, μέχρι τις μετρημένες στα δάχτυλα τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου έχει χαρίσει ερμηνείες με βάθος και πολλαπλές διαστάσεις.

Η ηθοποιός που την απολαύσαμε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά Maestro βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης (5/1) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή της στην Τασκένδη, τον ερχομό στην Ελλάδα αλλά και το σοβαρότατο ατύχημα που είχε στο θέατρο.

«Στη Σοβιετική Ένωση μας έλεγαν Έλληνες και στην Ελλάδα Ρώσους. Όταν ήρθα στην Αθήνα με ενθουσίασε το φως της. Είναι ένα δώρο που έχω κληρονομήσει από την οικογένειά μου, νιώθω πολύ πλήρης με ό,τι έχω. Κάθε χρονιά για μένα είναι μια καλή χρονιά, κάτι έχω πάρει», είπε αρχικά.

«Έμεινα καθηλωμένη δύο μήνες»

Για το ατύχημα που τη σημάδεψε, εξομολογήθηκε: «Έπεσα από ένα πολύ μεγάλο ύψος στη διάρκεια της πρόβας. Ανέβηκα να δοκιμάσω κάτι και έπεσα από 4 μέτρα. Διαλύθηκε ο πρώτος οσφυικός μου, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει. Έμεινα καθηλωμένη δύο μήνες. Είχα βάλει έναν στόχο να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Το καταφέραμε με κύριο σύμμαχο τον αδελφό μου. Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν πρέπει να σηκωθώ ακόμα. Οραματιζόμουν την κίνηση έτσι πολύ γρήγορα περπάτησα χωρίς να έχω αίσθηση».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολλοί άνθρωποι που έχουμε το σύνδρομο του χρόνιου πόνου. Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Έτσι θα πάει αλλά μου λένε ότι είμαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους. Δεν σκέφτομαι τι θα μπορούσα να πάθω ούτε ότι γλίτωσα αλλά πώς θα μπορέσω να συλλειτουργήσω με αυτό. Πέρασα πρόσφατα μία περίοδο πένθους. Όταν μου συνέβη το ατύχημα λειτουργούσα πολλά χρόνια σε άρνηση. Πριν από 5 χρόνια άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά. Γιατί πίστευα ότι θα είμαι όπως πριν. Έκανα μια τεράστια αποδοχή και σιγά σιγά άρχισα να απολαμβάνω να ζω με αυτό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ενήλικες σήμερα κόρες της. «Για τα κορίτσια μου ήταν πολύ δύσκολο, απαιτητικό ψυχικά και για αυτές και για μένα. Από εκεί που ήμασταν συνέχεια μαζί τις έβλεπα 2 φορές την εβδομάδα και δεν μπορούσα να τις πάρω αγκαλιά. Είμαστε πολύ περήφανες με τα κορίτσια που το βιώσαμε αυτό», είπε.

Τέλος, όπως εξήγησε, μετά το ατύχημα δεν έπαιξε ξανά στο θέατρο λόγω του ότι ο τραυματισμός της της έχει φέρει κινητικά προβλήματα. «Κάθε ορατή ή αόρατη αναπηρία είναι ωραία να νιώθουμε ότι είναι ένα κομμάτι ενός σώματος που συνεχίζει να λειτουργεί», σημείωσε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024