Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ροντινέι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον τίτλο, έχουμε πολλή ποιότητα» (vid)

Ροντινέι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον τίτλο, έχουμε πολλή ποιότητα» (vid)

Ο Ροντινέι μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Νίκαια, για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Ο Ροντινέι έκανε ένα πολύ θετικό ντεμπούτο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιωνικό, στο διπλό (2-0) στη Νίκαια και άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε για το όνειρό του, που έγινε πραγματικότητα παίζοντας στην Ευρώπη και σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα, επεσήμανε ότι όλοι στον οργανισμό του Ολυμπιακού πιστεύουν στον τίτλο και δουλεύουν για αυτόν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Είναι μια μέρα χαράς για εμένα. Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) ένα μεγάλο όνειρο που είχα. Να παίξω στην Ευρώπη. Και μάλιστα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα.

Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήταν δύσκολο. Νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά νέα πράγματα για εμένα. Προπονούμαι με την ομάδα εδώ και τρεις εβδομάδες. Ωστόσο θα δουλεύω καθημερινά και θα προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά η οποία γίνεται στην ομάδα. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα. Παίκτες που δουλεύουν καθημερινά και πολύ. Η προπόνηση είναι σκληρή.

Ο κόσμος ξέρει πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον τίτλο. Και πραγματικά έχουμε πολλές πιθανότητες να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το πως πάνε τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα μαζί μας. Το νιώθω καθημερινά, πολύ έντονα. Όλοι περιμένουν πολλά από εμάς. Και εμείς κάθε μέρα θα δουλεύουμε για να πετύχουμε».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024