Ένα από τα κορυφαία γκολ της σεζόν πέτυχε ο Νίκος Καρέλης στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο.
Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Έλληνας άσος έπιασε ένα απίθανο τακουνάκι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 46′, φτάνοντας παράλληλα τα 10 γκολ στη φετινή Super League και πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.