Οι GM της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό
Όλη η Euroleague υποκλίνεται στον Ολυμπιακό και στην τρομερή χρονιά που διανύει. Πρώτο φαβορί για Final Four, «ερυθρόλευκος» MVP, καλύτερος αμυντικός και προπονητής της χρονιάς ο Μπαρτζώκας.
Η Euroleague φτάνει στα μισά της αυτή την εβδομάδα με την 17η αγωνιστική να περιλαμβάνει πολύ σημαντικούς αγώνες για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπάγερν στη Βαυαρία, με τους «αιώνιους» να θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το πρώτο μισό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ολοκληρώνεται και όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο οι GM’s των 18 ομάδων στα μισά δίνουν τα δικά τους… βραβεία. Τη φετινή σεζόν τα περισσότερα και τα πιο σημαντικά έχουν… ερυθρόλευκο χρώμα, με όλη τη Euroleague να υποκλίνεται στον Ολυμπιακό και το μπάσκετ που παίζει.
Οι Πειραιώτες καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση, με τους περισσότερους αντίπαλους να αποθεώνουν την ομάδα του Μπαρτζώκα και να θεωρούν ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί και φέτος στο Final Four.
Στις επιλογές των τζένεραλ μάνατζερ λοιπόν αυτό αποτυπώνεται και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς σε ποσοστό 88,9% θεωρούν ότι έχει… κλεισμένη θέση στο Κάουνας και είναι φυσικά το πρώτο φαβορί.
Η δεύτερη στη λίστα είναι η Μπαρτσελόνα με 77,8%, ενώ ακολουθούν οι δυο τούρκικες Φενέρμπαχτσε (72,2%) και Εφές Αναντολού (61,1%.) στην τρίτη και τέταρτη θέση.

- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)




















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442