Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία με το βρέφος στον Αλιάκμονα

Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία με το βρέφος στον Αλιάκμονα

Μόνο τον τελευταίο χρόνο η 30χρονη είχε νοσηλευτεί με εισαγγελική εντολή δυο φορές σε ψυχιατρικές κλινικές

Νέα στοιχεία για την πορεία που ακολούθησε η 30χρονη κατηγορούμενη μητέρα στη Βέροια και ειδικότερα στο φράγμα του Αλιάκμονα -όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς «έχασε» τη ζωή του το 11 μηνών βρέφος της- έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη περπάτησε σχεδόν ένα χιλιόμετρο έχοντας το μωρό στην αγκαλιά της. Όπως αναφέρεται, έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα το μεσημέρι του Σαββάτου με ταξί, όταν και ξεκίνησε με το μωρό στην αγκαλιά έναν 20λεπτο περίπατο, μέχρι και την πρώτη προβλήτα του ποταμού.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό στις αρχές είναι τι μεσολάβησε στο ενδιάμεσο εκείνης της στιγμής και μετά, καθώς και το πώς το 11 μηνών κοριτσάκι βρέθηκε μπρούμυτα στα παγωμένα νερά του φράγματος, όπου και έχασε αβοήθητο τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές φέρεται να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα σενάρια σχετικά με την αποτρόπαια πράξη με το ένα εξ αυτών, για το οποίο έλαβαν υπόψη και τη μετέπειτα συμπεριφορά της 30χρονης, να είναι ότι η ίδια πέταξε το βρέφος στο νερό και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Άλλωστε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού ταξί που παρέλαβε τη γυναίκα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το φράγμα, δεν ήταν καθόλου ταραγμένη, όταν επιβιβάστηκε και η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική. Μάλιστα, η ίδια κάλεσε το ταξί και στο τηλέφωνο είχε επίσης ψύχραιμη συμπεριφορά, χωρίς να κινήσει καμία στιγμή υποψίες.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ζήτησε από τον οδηγό να τη μεταφέρει έως την περιοχή των ΚΤΕΛ στη Βέροια και στη συνέχεια έμεινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου έως και την επόμενη ημέρα. Σε κανένα σημείο, δεν φέρεται να ζήτησε από κάποιον βοήθεια ούτε και έκανε γνωστό τι είχε συμβεί. Στη μητέρα της και τον παππού της που ρωτούσαν επίμονα που είναι το παιδί όταν την είδαν να μπαίνει μόνη της στο σπίτι, εκείνη απαντούσε ότι «είναι καλά εκεί που είναι» με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εντύπωση ο τρόπος της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εικόνες που εξασφαλίστηκαν και αποτυπώνουν τη μητέρα του άτυχου βρέφους να φεύγει με ταξί από το φράγμα του Αλιάκμονα.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο η 30χρονη είχε νοσηλευτεί με εισαγγελική εντολή δυο φορές σε ψυχιατρικές κλινικές, με την οικογένειά της να καταγγέλλει ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Αλεξάνδρειας που την παρακολουθούσαν, είχαν να την επισκεφθούν 4 μήνες.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024