Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Θώδη: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να καίει πράγματα σε κατάσταση αμόκ

Έφη Θώδη: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να καίει πράγματα σε κατάσταση αμόκ

Τι ισχυρίζεται η Έφη Θώδη

Απάντηση στις φήμες που έκαναν λόγο για περιστατικό – θρίλερ, με πρωταγωνίστρια την Έφη Θώδη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Καναδά, έδωσε η τραγουδίστρια.

Όπως ανέφερε σήμερα δημοσίευμα εφημερίδας, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον Καναδά, με αποτέλεσμα -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να φτάσει σε σημείο να πετάει και να καίει πράγματα.

Λίγες ώρες αργότερα, η δικηγόρος της τραγουδίστριας επικοινώνησε με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και θέλησε να δώσει την απάντησή της σχετικά με όσα αναγράφονται.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η πελάτισσά της αρνείται και δεν επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση τα λεγόμενα των δημοσιογράφων του έντυπου, ενώ τόνισε πως η συναυλία της πραγματοποιήθηκε κανονικά και η αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στο αεροδρόμιο απέχει πολύ από αυτή που παρουσιάζουν.

Η απάντηση της Έφης Θώδη για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε κρίση πανικού

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά.

Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε έπειτα επισημαίνοντας πως δεν υπήρξαν εντάσεις ούτε στο μαγαζί που κλήθηκε να τραγουδήσει: «Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024