Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέροια: «Είχε ψυχικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια» - Τι λέει ο παππούς της μητέρας του βρέφους

Βέροια: «Είχε ψυχικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια» – Τι λέει ο παππούς της μητέρας του βρέφους

«Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε ο παππούς της 30χρονης που πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα

O θάνατος του μόλις 11 μηνών βρέφους έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Βέροιας, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 30χρονης μητέρας του βρέφους. Η 30χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Βέροιας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ο παππούς της 30χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το δισέγγονό του και μάλιστα ότι το σκότωσε η εγγονή του, πετώντας το στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, εδώ και 14 χρόνια. Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και ξέσπασε σε λυγμούς.

Την ίδια ώρα, ο κολλητός φίλος του παππού της 29χρονης βρίσκει τη δύναμη να αρθρώσει κάποια λόγια αγανάκτησης μιλώντας στο GRTimes. «Ανείπωτη τραγωδία. Τι να πεις τέτοιες ώρες, φυσικά γνωρίζω το κορίτσι μας ενώνουν οικογενειακές σχέσεις ο παππούς της είναι ο καλύτερός μου φίλος, πόσο χαρά θυμάμαι είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του. Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά. Το έβλεπα το κορίτσι έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με τη μπέμπα πήγαινα σπίτι τους δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι, δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024