Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ: Επαιξε με την Τσέλσι, με το λογότυπο της UNHCR στις φανέλες της

Νότιγχαμ: Επαιξε με την Τσέλσι, με το λογότυπο της UNHCR στις φανέλες της

Η ιστορική βρετανική ομάδα έκανε πράξη τη δέσμευσή της να βοηθήσει στο σπουδαίο έργο της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και με βάση την πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψε η Νότιγχαμ Φόρεστ με τον ΟΗΕ, για πρώτη φορά σε αγώνα της Πρέμιερ Λινγκ, αυτόν με την Τσέλσι, μπήκε στη φανέλα της ένας φιλανθρωπικός χορηγός.

Συγκεκριμένα, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) κοσμεί πλέον τη φανέλα της ιστορικής βρετανικής ομάδας.

Οι παίκτες του Στιβ Κούπερ δεν είχαν χορηγό από την αρχή της σεζόν. Ο τελευταίος χορηγός της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν η BOXT. Ωστόσο, αυτό έχει πλέον αλλάξει λόγω της συμφωνίας της Φόρεστ με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Η UNHCR του Ηνωμένου Βασιλείου, το λογότυπο της οποίας θα βρίσκεται στη φανέλα για το υπόλοιπο της σεζόν – παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε όσους εκτοπίζονται από τις πατρίδες τους, από συγκρούσεις και διώξεις σε όλο τον κόσμο.
Έκανε το ντεμπούτο της με τη φανέλα της Φόρεστ στην Πρωτοχρονιάτικη αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ, εναντίον της Τσέλσι.
Και το νέο λογότυπο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού για την κίνηση της Φόρεστ: «Τεράστιος σεβασμός», ήταν η αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας, κι όχι μόνο.
Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ πιστεύουν ότι και άλλοι σύλλογοι θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους για να φέρουν φιλανθρωπικούς χορηγούς αντί για τις συνήθεις συνεργασίες με brands ή εταιρείες στοιχηματισμού.
Ενας φίλαθλος τόνισε: «Τεράστιος σεβασμός για την ύπαρξη ενός φιλανθρωπικού χορηγού στη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ».
Ένας άλλος υπογράμμισε: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε επιτέλους έναν χορηγό, εν συντομία… την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες».
«Πάντα ήταν η άποψή μου, ότι κάθε κορυφαίος σύλλογος πρέπει να συνεργάζεται με μια φιλανθρωπική οργάνωση, εκτός από έναν χορηγό».

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά με τον χορηγό: «Είμαστε χαρούμενοι που για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό μέρος της διάσημης φανέλας της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αφηγηθούμε μια τόσο σημαντική ιστορία. Είναι τιμή μας να εμφανίσουμε το όνομά τους στη φανέλα μας, για να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Είμαι περήφανος που συνεργαστήκαμε και στο παρελθόν, το 2013 μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την ανάδειξη του παγκόσμιου έργου των Ηνωμένων Εθνών.

Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να κάνουμε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό της έργο. Και αντί να παίρνουμε εισόδημα από έναν χορηγό, δώσαμε έμφαση στο μπροστινό μέρος και μετά στο πίσω μέρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Ελπίζω οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι περήφανοι που επιλέξαμε να αναδείξουμε το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια στιγμή που ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις για να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία».

Η συμφωνία

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ώστε το λογότυπο της UNHCR του Ηνωμένου Βασιλείου να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ιστορικής ομάδας.
Οι ομάδες ανδρών και γυναικών θα συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες με το λογότυπο της UNHCR του Ηνωμένου Βασιλείου στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους, «ως ένδειξη αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις κοινότητές τους».
Η ομάδα προχωρά επίσης σε οικονομική δωρεά για να υποστηρίξει τις διεθνείς προσπάθειες αρωγής.

Και θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κανάλια μάρκετινγκ για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το ανθρωπιστικό έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όπως η παροχή καταφυγίων έκτακτης ανάγκης, ιατρική βοήθεια, νερό και αποχέτευση σε οικογένειες που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Η υποστήριξη φιλανθρωπικών σκοπών ήταν πάντα βασικό στοιχείο του έργου του Club και του Nottingham Forest Trust, το οποίο περιλαμβάνει ήδη μια σειρά προγραμμάτων για την υποστήριξη της κοινότητας του Νότιγχαμ σε τομείς όπως η ψυχική υγεία, η πρόληψη των αυτοκτονιών, η αντιμετώπιση της μοναξιάς, η προώθηση του ποδοσφαίρου χωρίς αποκλεισμούς και η υποστήριξη της σταδιοδρομίας των νέων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024