Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωπη με…. κάζο η Μπαρτσελόνα

Αντιμέτωπη με…. κάζο η Μπαρτσελόνα

H Εσπανιόλ με επιστολή της στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (RFEF), αμφισβητεί τη νομιμότητα του αποτελέσματος στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (1-1)

H Εσπανιόλ με επιστολή της στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (RFEF), αμφισβητεί τη νομιμότητα του αποτελέσματος στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (1-1) στις 31 Δεκεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ακατάλληλη συμμετοχή του  Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός παίκτης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων, έπαιξε σε αυτόν τον αγώνα λόγω της προληπτικής αναστολής της τιμωρίας που χορηγήθηκε από το Κεντρικό Διοικητικό Δικαστήριο της Μαδρίτης.

«Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογος ειδοποίησε καλή τη πίστη τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κ. Ματέου Λαόθ, όσο και την ίδια την RFEF για την παρουσία στην αντίπαλη ενδεκάδα του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έπρεπε να εκτίσει ποινή μετά από αποβολή για δύο κίτρινες την προηγούμενη αγωνιστική του εθνικού πρωταθλήματος», εξηγούν σε ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την Εσπανιόλ και προσθέτουν.

«Η ομάδα μας θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και των οπαδών μας, γνωρίζοντας ότι αυτή η κατάφωρη αδικία θέτει σε κίνδυνο την ουσία του ανταγωνισμού μας και ότι η εν λόγω αδικία συνεχίζεται με εμφανείς νομικές ελλείψεις».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024