
Τόνυ Δημητρίου: «Ένας instagrammer δεν έχει να κάνει με την υποκριτική – Ο χώρος έχει ευαίσθητο στομάχι και ξερνάει»
Ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρθηκε και στους youtuber
Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στο «ΜEGA Καλημέρα» για τους instagrammers που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές και για τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου.
Ο ηθοποιός μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής.
«Η τέχνη δεν έχει να κάνει πολύ με τα χρήματα, πρέπει να πληρωνόμαστε. Είμαι επαγγελματίας, όταν παράγωγος μου είπε να κάνω «φιλική συμμετοχή», την ρώτησα αν θα πληρωθεί το επεισόδιο, εγώ γιατί να μην το πληρωθώ. Ένας instagrammer δεν έχει να κάνει με την υποκριτική. Ο χώρος έχει ευαίσθητο στομάχι και ξερνάει», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.
Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ο ηθοποιός τόνισε πως, «οι κακοποιήσεις συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, αλλά δεν πίστευα ποτέ, ότι έχουν γίνει βιασμοί».
Τέλος, για τα παιδιά του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα με τη σχέση του, ο Τόνυ Δημητρίου αποκάλυψε πως, «τα παιδιά μου ζουν στην Κέρκυρα και είναι δύσκολο. Προτιμώ να στεναχωριέμαι και να μου λείπουν τα παιδιά μου, αλλά να είναι ασφαλή. Είμαι σε σχέση, είμαι καλά. Κάθε χρόνο ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας… στον Επιτάφιο, το Πάσχα».
Δείτε το βίντεο
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)

