Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο ενόψει του ντέρμπι

Άρης: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο ενόψει του ντέρμπι

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα συνεχίσουν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (4/1) με τον ΠΑΟΚ.

Στο εκτός έδρας ντέρμπι (4/1) με τον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τούμπας.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Νταρίντα, που είναι πιθανόν να συνθέσει μαζί με τους Ετέμπο και Γκαρσία την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη αποτελεί η παρουσία του Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι την αυριανή (2/1) προπόνηση.

Ακόμα, πάντως και να καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή του ντέρμπι, θεωρείται δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024