Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Η αύξηση στον κατώτατο μισθό την 1η Απριλίου δεν σχετίζεται με τις εκλογές

Μητσοτάκης: Η αύξηση στον κατώτατο μισθό την 1η Απριλίου δεν σχετίζεται με τις εκλογές

Τι είπε ο Κ. Μητσοτάκης για την επίσπευση κατά ένα μήνα της αύξησης στον κατώτατο μισθό

Η ανακοίνωση για τον κατώτατο μισθό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, θέλω να το αποσαφηνίσω, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η επίσπευση της αύξησης κατά ένα μήνα (πρωταπριλιά αντί πρωτομαγιάς) σχετίζεται με το τέλος του πρώτου τριμήνου, και την έναρξη της τουριστικής σεζόν τον Απρίλιο, όπου στον τουριστικό κλάδο απασχολείται μεγάλος αριθμός εργαζομένων.

Ευχές στην ΠτΔ

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, έκανε αναφορά στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός», είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για τις ευχές στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας, όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ευχές στην πρόεδρο της Δημοκρατίας έδωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στη Βραζιλία, εκπροσώπησε ο Γιάννης Δραγασάκης και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Κώστας Σκανδαλίδης. Επίσης, στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024