Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο viral στιγμές του 2022: Από τον θάνατο της Ελισάβετ στα δάκρυα της Σελίν Ντιόν

Οι πιο viral στιγμές του 2022: Από τον θάνατο της Ελισάβετ στα δάκρυα της Σελίν Ντιόν

Πρόσωπα που ξεχώρισαν και περιστατικά που έμειναν στην ιστορία

Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το 2022 μας αποχαιρετά, έχοντας αφήσει το στίγμα του. Λίγο πριν πει το «αντίο» του, αξίζει να θυμηθούμε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των προηγούμενων 12 μηνών.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, το χαστούκι στα Όσκαρ με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ, το πρόβλημα υγείας της Σελίν Ντιόν

Πρόσωπα που ξεχώρισαν και γεγονότα που απασχόλησαν τα Μέσα και τα social media, που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα και που δύσκολα θα ξεχαστούν.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ

H πολυσυζητημένη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κράτησε για περίπου έξι εβδομάδες. Κατά τη διάρκειά της, βγήκαν στη φόρα ακόμα και οι πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών, με τον Τζόνι Ντεπ να απολύεται από τα σίκουελ των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», και την Άμπερ Χερντ να χάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή «Άκουαμαν 2».

Στις αρχές Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η νομική ομάδα της Χερντ κατέθεσε έφεση στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία νικητής της δικαστικής διαμάχης ήταν ο Ντεπ, ενώ οι ισχυρισμοί της σε άρθρο της Washington Post χαρακτηρίστηκαν ψευδείς και συκοφαντικοί. Παράλληλα, η 36χρονη ζητά νέα δίκη και αρνείται να πληρώσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Τον Μάρτιο του 2022 o Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για την ηθοποιό και σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ενώ παρουσίαζε ένα από τα βραβεία της βραδιάς.

Ο Σμιθ φάνηκε να γελάει αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε, χαστούκισε τον κωμικό και όταν επέστρεψε στη θέση του φώναξε: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μημέν@ στόμα σου».

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ το 2018 επιβεβαίωσε ότι διαγνώστηκε με αλωπεκία.Μετά την εν λόγω χειρονομία, ο ηθοποιός αποκλείστηκε από τα Όσκαρ για 10 χρόνια, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας.

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ

Στις 8 Σεπτεμβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών. Το Ηνωμένο Βασίλειο κήρυξε 10 ημέρες εθνικού πένθους, ενώ η κηδεία της διήρκησε συνολικά 12 ώρες. Εκτιμάται ότι, πριν από την τελετή, περίπου 250.000 πολίτες προσκύνησαν το φέρετρό της.

Η απόσυρση του Μπρους Γουίλις από τον κινηματογράφο

Τον Μάρτιο του 2022 η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από τον χώρο του κινηματογράφου επειδή διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Έκτοτε, ο ίδιος απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της πρώην συζύγου του Μπρους Γουίλις, Ντέμι Μουρ.

Η ανίατη νευρολογική ασθένεια της Σελίν Ντιόν

Στις 8 Δεκεμβρίου η Σελίν Ντιόν με ένα βίντεο στο Instagram προφίλ της ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια: Το Stiff Person Syndrome, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της.

Η τραγουδίστρια βουρκωμένη, ανέφερε ότι η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Όπως σημείωσε η βρετανική Daily Mail, αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να εξομολογείται ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία «χτυπά» τον έναν στους 1.000.000 ανθρώπους, σύμφωνα με την ίδια.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024